NOVOSTI - AKTUELNOSTI - ZANIMLJIVOSTI

Ono što možda nećete pronaći na drugom mestu

Baterije za I-phone telefone

Mobilni telefoni su se jako brzo pojavili i koriste se kao sredstvo komunikacije sa prijateljima, porodicom, itd. Više od 1,7 milijardi ljudi širom sveta ima potrebu za dugotrajnijim baterijama. Kapacitet baterije za mobilni telefon se izražava u mAh, i što baterija ima više mAh, to znači da će biti više vremena za razgovor i uopšte korišćenje mobilnog telefona. Drugi važan faktor prilikom kupovine baterije za mobilni telefon je memorija. To znači da baterija vremenom gubi svoju vrednost i kapacitet i potrebno je puniti samo onda kada je delimično ispražnjena.

detaljnije

Led Strip RGB 5050 Multicolor

ZAŠTO KUPITI LED ? OGROMNE UŠTEDE NA VAŠIM RAČUNIMA - Troškovi za električnu energiju su u porastu, a LED rasveta koristi i do 90% manje električne energije nego standardne sijalice. Ovo dovodi do velikih ušteda na Vašim računima za struju. DUŽI VEK SIJALICA - LED sijalice imaju mnogo duži životni vek u odnosu na standardne sijalice. Traju i do 50.000 sati, to je jednako 17 godina ako su vaša svetla upaljena 8 sati dnevno, 7 dana nedeljno. EKO – PRIJATELJSKE SIJALICE - LED sijalice su izuzetno energetski efikasne i za razliku od standardnih sijalica ne sadrže nikakve štetne materije poput žive za koju svi znamo da je kancerogena. To znači da su daleko sigurnije za korišćenje i mogu se reciklirati bez ugrožavanja životne sredine. LED sijalice takođe ne emituju UV zrake koji štete koži.

detaljnije

WARM WHITE ILI TOPLO BELA
Žućkasto osvetljenje koje se najčešće koristi u kući Temperatura boje: 2600K – 3000K

- SZTR FILIP battery

DAYLIGHT / NATURAL WHITE
Upotrebljava se za kućno osvetljenje Temperatura boje: 3200K – 4000K

- SZTR FILIP battery

COOL WHITE ILI HLADNO BELA
Najjače svetlo idealno za osvetljenje radne površine, izloga Temperatura boje: 4200K – 5000K

- SZTR FILIP battery

ENERGETSKI EFIKASNO OSVETLJENJE
LED sijalice rade na oko 80% efikasnosti, u poređenju sa standardnim sijalicama čija je efikasnost oko 20%

- SZTR FILIP battery

POVEĆANA IZDRŽLJIVOST LED sijalice nemaju krhke unutrašnje komponente kao što su užarene niti ili cevi koje se često kvare

- SZTR FILIP battery

SVETLOSNI INTENZITET (I) Predstavlja količinu svetlosti, odnosno svetlosni fluks, u jediničnom prostornom uglu (kandela - cd)

- SZTR FILIP battery