O nama

Naša ponuda, Vaša sigurnost u izboru kvaliteta

SZTR FILIP BATTERY
prodaja elektromaterijala i opreme za elektronske uređaje

Prodajemo sve tipove baterija od AA baterije do specijalnih baterije za specijalna vozila i uređaje. Naš asortiman, znanje i servisne mogućnosti odvajaju nas od ostalih maloprodaja. Nudimo najeminentnije brendove baterija i akumulatora (Duracell, Kodak, Tudor, Varta, Sunlight, Energizer, GP, Optima, Panasonic, itd), kao i lokalne brendove koji su godinama prisutni na tržištu.Nudimo superiorno znanje o proizvodima, odžavanje baterija koje su na zalihama, isporuku i lični kontakt.

Alkalne baterije su deo svakodnevnog života. Koriste se uglavnom u daljinskim upravljačima, dečijim igračkama, lampama, satovima, itd. Alkalne baterije se uglavnom koriste u manje zahtevim aparatima koji koriste manju količinu energije. U poređenju sa zinc carbon baterijama alkalne baterije imaju veću energetsku gustinu i duži rok trajanja. Kapacitet baterije obično se meri u mAh (mili amper satima). mAh pokazuje snagu baterije, i što je veća mAh duže će baterija trajati. Digitalni foto aparati imaju tendenciju da se brže troše od kamera zbog bržeg napretka, mogućnosti i dizajna. Kapacitet baterije za foto aparate se meri u mAh. mAh pokazuje snagu baterije, i što je veća mAh duže će baterija trajati. Drugi važan faktor prilikom kupovine baterije za foto aparat je memorija. To znači da baterija vremenom gubi svoju vrednost i kapacitet i potrebno je puniti samo onda kada je delimično ispražnjena.

Digitalni foto aparati imaju tendenciju da se brže troše od kamera zbog bržeg napretka, mogućnosti i dizajna. Kapacitet baterije za foto aparate se meri u mAh. mAh pokazuje snagu baterije, i što je veća mAh duže će baterija trajati. Drugi važan faktor prilikom kupovine baterije za foto aparat je memorija. To znači da baterija vremenom gubi svoju vrednost i kapacitet i potrebno je puniti samo onda kada je delimično ispražnjena.

Mobilni telefoni su se jako brzo pojavili i koriste se kao sredstvo komunikacije sa prijateljima, porodicom, itd. Više od 1,7 milijardi ljudi širom sveta ima potrebu za dugotrajnijim baterijama. Kapacitet baterije za mobilni telefon se izražava u mAh, i što baterija ima više mAh, to znači da će biti više vremena za razgovor i uopšte korišćenje mobilnog telefona. Drugi važan faktor prilikom kupovine baterije za mobilni telefon je memorija. To znači da baterija vremenom gubi svoju vrednost i kapacitet i potrebno je puniti samo onda kada je delimično ispražnjena.

Lap top računari su prenosna sredstva koja svuda i u svakom momentu mogu da se koriste, te je s toga jako bitno odabrati adekvatnu bateriju jer se na taj način produžava život lap top računara ali i same baterije. Lap top računari obično koriste jednu bateriju ili AC/DC adapter koji napajaju lap top tokom punjenja baterije. Kapacitet baterije za lap top se izražava u mAh, i što baterija ima više mAh, to znači da će prenosivi računar moći duže da se koristi. Drugi važan faktor prilikom kupovine baterije za lap top je memorija. To znači da baterija vremenom gubi svoju vrednost i kapacitet i potrebno je puniti samo onda kada je delimično ispražnjena

Bežični telefoni su postali važan deo komunikacije u današnje vreme. Bežični telefoni su omogućili slobodu kretanja prilikom komunikacije i pojavili su se mnogo pre luksuznih mobilnih telefona. Bežični telefoni koriste radio talase umesto žica za prenos razgovora od slušalice do bazne stanice koja je priključena na telefonsku liniju. Svi bežični telefoni uglavnom koriste NiMH ili NiCad baterije. Uopšte, baterije za bežične telefone mogu trajati od 4 do 8 sati nakon samo jednog punjenja.